Wie ben ik

Mijn naam is Elke Van Looveren. In 2013 studeerde ik af als logopediste aan Thomas More te Antwerpen. Sindsdien ben ik actief als zelfstandige logopediste.

Tijdens mijn stages deed ik ervaring op met kinderen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen, zowel in een privépraktijk als in het buitengewoon onderwijs. Daarna deed ik ervaring op bij kinderen met een ernstige lichamelijke en/of mentale beperking.

In 2015 volgde ik een bijscholing rond beelddenken. Deze bijscholing richtte zich ertoe om beelddenken bekendheid bij te brengen, zodat deze kinderen een aangepaste begeleiding kunnen genieten. Meer informatie over beelddenken kan u steeds terugvinden op onderstaande website www.logopedieinbeeld.be.

Op basis van bijscholingen, cursussen en artikels behoud en vergroot ik mijn logopedische kennis.